voetbalzone

‘Soms moet je iets positiefs maken van iets negatiefs als reserve worden’

Peter Nusselder29 dec 2014, 09:20
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 09:20
Advertentie

Liverpool-trainer Brendan Rodgers hakte onlangs de knoop door en besloot keeper Simon Mignolet, die al enige tijd in een mindere vorm verkeerde, wissel te zetten. Door een blessure van vervanger Brad Jones keerde de Belgische doelman echter terug tijdens het uitduel met Burnley (0-1).

voetbalzone

De verwachting is dat Mignolet ook maandagavond tussen de palen zal staan op Anfield, als the Reds bezoek krijgen van Swansea City. De 26-jarige goalie is ervan overtuigd dat hij op den duur profijt zal hebben van zijn kortstondige periode als reserve. “Soms moet je iets positiefs maken van negatieve dingen, zoals gepasseerd worden”, geeft Mignolet aan in gesprek met Sky Sports.

“Ik heb geprobeerd om dat te doen. Aanvankelijk is het altijd lastig, maar ik ben een keeper van 26 en ik weet waar ik nog aan moet werken. Er zijn in je spel altijd dingen die voor verbetering vatbaar zijn. Ik heb nu rustig kunnen kijken naar mijn eigen spel, waar ik die kans anders misschien niet had gehad vanwege ons drukke programma. Je leert daar een hoop van, al heb ik niets meer te bewijzen”, meent de Belgisch international.

Bezig met laden …