voetbalzone

‘Southampton en Liverpool akkoord: Clyne vertrekt voor 17,5 miljoen’

Erik van Dam25 jun 2015, 13:16
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2015, 13:16
Advertentie
voetbalzone

Het lijkt erop dat Southampton en Liverpool elkaar weer gevonden hebben in een nieuwe transfer. The Reds zaten al geruime tijd achter rechtsback Nathaniel Clyne aan, maar zagen biedingen tot 14,75 miljoen euro resoluut geweigerd worden. Verschillende Engelse media meldden woensdagavond dat er een nieuw, verbeterd bod ter hoogte van 17,5 miljoen euro was uitgebracht en dat bod lijkt nu te zijn geaccepteerd.

Alle grote Engelse media stellen dat Southampton het laatste bod van Liverpool heeft aanvaard. Clyne zelf sprak ook al de intentie uit om naar Anfield te verhuizen en dus gaat de transfer door. De verdediger is nu nog op vakantie, maar zodra hij terug is zal hij de medische keuring ondergaan op Melwood. Aansluitend tekent hij voor vier of vijf jaar bij Liverpool.

Clyne komt bij zijn nieuwe club meerdere bekenden tegen. Vorig jaar zomer kocht Liverpool immers zowel Dejan Lovren als Adam Lallana en Rickie Lambert van the Saints. Zij oogsten gedrieën echter redelijk wat kritiek in hun eerste jaar bij de club. De 24-jarige Clyne heeft er nu drie seizoenen bij Southampton opzitten en speelde voor die tijd vier jaar bij Crystal Palace. Hij is vijfvoudig Engels international.

Bezig met laden …