voetbalzone

Southampton maakt Koeman trots: ‘Dit is werkelijk fantastisch’

Gijs Freriks07 feb 2015, 18:30
Laatst bijgewerkt: 07 feb 2015, 18:30
Advertentie

Southampton stevende zaterdagmiddag op een gelijkspel af tegen Queens Park Rangers, maar door een laat doelpunt van Sadio Mané namen Ronald Koeman en consorten toch nog de drie punten mee naar St Mary’s. “Dit is de vierde uitoverwinning op rij en dat is werkelijk fantastisch”, vertelt de manager in gesprek met de Daily Echo.

voetbalzone

“We speelden heel aardig en waren tot tien minuten voor tijd de dominante ploeg. We kregen enkele goede kansen, maar wisten die niet te benutten. We hebben het erg moeilijk voor onszelf gemaakt”, aldus Koeman. “Het was ook niet echt een 0-0-wedstrijd, want het was een echt gevecht. Er werden veel duels op het middenveld uitgevochten en beide ploegen kregen kansen.”

“Wij kwamen in de slotfase nog goed weg toen Fraser Forster een geweldige redding maakte. Gelukkig maakten we nog het winnende doelpunt. Dat vond ik wel verdiend en de spirit bij de spelers is geweldig, zeker na deze week. Ik was niet ontevreden geweest met een gelijkspel en het spel van mijn spelers, maar nu ben ik natuurlijk een stuk blijer.” Southampton staat met 45 punten op de derde plaats in de Premier League.

Bezig met laden …