voetbalzone

'Southampton schakelt na moeizame gesprekken met Koeman over'

Bart Kruyt11 jun 2014, 00:20
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2014, 00:20
Advertentie

Ronald Koeman wil graag aan het werk in de Premier League en bij Southampton is er een vacature voor een nieuwe hoofdtrainer. Koeman zou de belangrijkste kandidaat zijn om de naar Tottenham Hotspur vertrokken Mauricio Pochettino op te volgen, maar volgens de Daily Mirror is dat niet langer het geval. Steve Bruce zou nu de nieuwe eerste keus zijn.

voetbalzone

Koeman is na drie jaar vertrokken bij Feyenoord en werd al gesignaleerd in Engeland, waar hij sprak met Southampton over een samenwerking. De Daily Mirror claimt dat de onderhandelingen in een impasse zijn geraakt en dat de nummer acht van het afgelopen seizoen heeft besloten om de interesse te verleggen naar Bruce. Die trainer staat nu nog voor de groep bij Hull City, waarmee hij in het afgelopen voetbaljaar de FA Cup-finale haalde.

Mocht Southampton inderdaad in zee gaan met Bruce, of met een andere manager, dan zou dat een behoorlijke teleurstelling zijn voor Koeman. Zijn zaakwaarnemer, Guido Albers, zei vorige week dat Koeman de baan in het St Mary's Stadium absoluut ziet zitten: "Hij wil een goede, volgende stap in zijn loopbaan zetten en werkelijk iets neerzetten bij een ambitieuze club met mogelijkheden", zei Albers in Voetbal International. "Dat is Southampton zeker."

Bezig met laden …