voetbalzone

‘Spaans international speelt niet in Super Cup en maakt miljoenentransfer’

Gijs Freriks09 aug 2014, 12:20
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2014, 12:20
Advertentie

Liverpool zal de transfer van Alberto Moreno een dezer dagen afronden. Volgens de krant Diario de Sevilla is een akkoord nabij en de kans is groot dat de 22-jarige linkerverdediger dinsdag al niet meer met Sevilla meedoet in de wedstrijd om de Europese Super Cup tegen Real Madrid.

voetbalzone

Sportief directeur Monchi gaf twee dagen geleden nog aan dat Moreno gewoon aan de aftrap in het Cardiff City Stadium zal verschijnen, maar zo zeker is dat nog niet. Sevilla vraagt twintig miljoen euro voor de Spaans international, maar collega Ian Ayre zet voorlopig in op achttien miljoen exclusief twee miljoen aan variabelen. Het verschil tussen vraag en aanbod is dan ook bijzonder klein en een akkoord ligt in het verschiet.

Het eerder genoemde medium gaat er dan ook vanuit dat Moreno nog voor de Super Cup een vijfjarig contract tekent op Anfield. De Daily Mirror bericht echter dat Moreno wel in actie komt in de Super Cup en vervolgens direct afscheid zal nemen van het publiek van Sevilla, zijn ploeggenoten en de technische staf onder leiding van Unai Emery. Alberto Manquillo van Atlético Madrid gaat overigens ook naar Liverpool.

Bezig met laden …