voetbalzone

‘Spaanse defensieve versterking Liverpool gaat op valreep niet door’

Peter Nusselder10 jun 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2014, 08:50
Advertentie

Het had er alle schijn van dat Alberto Moreno alleen nog maar zijn handtekening onder een contract met Liverpool hoefde te zetten, maar de transfer van de Sevilla-linksback dreigt op het laatste moment toch nog af te ketsen. Over de reden verschillen Engelse media overigens van mening.

voetbalzone

Volgens de Daily Mirror weigert Liverpool om te voldoen aan de eisen van de Spaanse club, die de vraagprijs voor Moreno opeens met twee miljoen euro verhoogd zou hebben en andere clubs uitnodigt om mee te bieden op de 21-jarige vleugelverdediger. Trainer Brendan Rodgers baalt daar enorm van en is naar verluidt van plan om dan maar helemaal af te zien van de komst van Moreno.

De Daily Mail daarentegen meldt dat de nummer twee van de Premier League om een andere reden twijfels heeft; er zou een akkoord zijn over een transfersom van twintig miljoen euro, maar volgens deze krant wil Sevilla een groot deel van dit bedrag van tevoren al ontvangen en eist de Europa League-winnaar bovendien diverse bonussen. Het is hoe dan ook de vraag of Moreno nog naar Anfield komt.

Bezig met laden …