voetbalzone

'Spaanse internationals boos op Alonso na harde uitspraken in media'

Bart Kruyt20 jun 2014, 12:59
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2014, 12:59
Advertentie

Spanje is na twee wedstrijden op het WK al uitgeschakeld, maar moet maandag nog wel tegen Australië spelen. In de aanloop naar dit duel zit de sfeer er (logischerwijs) niet lekker in en volgens Marca zijn veel internationals boos op Xabi Alonso, die na de nederlaag tegen Chili zei dat Spanje mentaal niet goed voorbereid was op het WK. De middenvelder van Real Madrid suggereerde bovendien dat de honger naar prijzen bij een aantal spelers was verdwenen.

voetbalzone

Volgens Marca baalt de rest van de selectie behoorlijk van de teksten van Alonso en zijn vooral Andrés Iniesta en Diego Costa boos op de middenvelder. Álvaro Arbeloa, die niet bij de Spaanse selectie zit, steunt Alonso echter: "Mijn respect en bewondering voor degene die liever de waarheid vertelt en daarmee wat problemen veroorzaakt in plaats van leugens voor bewondering", schreef de rechtsback op Twitter.

De Spaanse media verwachten dat er na het WK zal worden doorgeselecteerd bij de nationale ploeg en dat een aantal routiniers een punt achter de interlandloopbaan zal zetten. Onder hen ook Alonso, die maandag tegen Australië mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Spanje zal spelen.

Bezig met laden …