voetbalzone

Spandoek laat Wenger koud: 'Waarom nu al een oordeel vellen?'

Matthijs van Laar09 mrt 2016, 16:25
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2016, 16:25
Advertentie
/

Arsène Wenger ligt niet wakker van het spandoek dat fans van Arsenal dinsdagavond toonden tijdens het FA Cup-duel met Hull City (0-4 winst). Daarop stond: “Arsène, bedankt voor de herinneringen, maar het is tijd om afscheid te nemen”. De supporters uitten daarmee hun onvrede over de resultaten van de afgelopen weken, waarin the Gunners cruciale punten lieten liggen in de strijd in de Engelse landstitel.

Arsenal dreigt daarmee opnieuw buiten de boot te vallen in de titelstrijd. Het laatste kampioenschap dateert van 2004. “Er is voor mij niks teleurstellends aan. Ik doe gewoon mijn werk”, zei hij na afloop. “Kijk naar de geschiedenis van de club. Ik weet dat er niks is om bang voor te zijn. Ik wil er verder weinig woorden aan vuilmaken, want het is altijd hetzelfde liedje.”

Volgens le Professeur is het nu nog veel te vroeg om al een oordeel te vellen over het seizoen. Arsenal staat op acht punten van koploper Leicester City en heeft nog negen duels om dat gat te dichten. “Aan het eind van het seizoen gaan we evalueren. Het verbaast me echt dat er zo veel mensen zijn die nu al een oordeel vellen. We doen nog mee om alle prijzen en dat zullen mijn spelers de komende weken laten zien. De club heeft er wel eens veel slechter voor gestaan.”

Bezig met laden …