Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1

Laatste update:

Spanje heeft zondagavond op zeer overtuigende wijze de kwartfinale van het EK bereikt. In Keulen was de ploeg van bondscoach Luis de la Fuente veel te sterk voor Georgië: 4-1. De Georgiërs kwamen nog wel verrassend op voorsprong door een eigen doelpunt van Robin Le Normand, maar een nederlaag bleek door toedoen van Rodri, Fabián Ruiz, Nico Williams en Dani Olmo onafwendbaar. De Spanjaarden treffen Duitsland in de kwartfinale.

Hoewel Spanje voortvarend en dominant uit de startblokken schoot, tekende Georgië verrassenderwijs de openingstreffer aan in de achttiende speelminuut. Na een razendsnelle omschakeling belandde de bal op de rechterflank bij Otar Kakabadze, die een strakke voorzet in de doelmond van keeper Unai Simón bezorgde. Van dichtbij tikte Le Normand de bal op onfortuinlijke wijze in eigen goal: 0-1.

De Spanjaarden leken even zoekende na de onverwachte tegentreffer, want grote mogelijkheden werden niet direct gecreëerd. Tegen het einde van de eerste helft werd de druk op het vijandige doel wel weer verder opgevoerd en uiteindelijk bezweek de Georgische defensie in de 39ste minuut onder de druk.

Nico Williams legde de bal vanaf links klaar op de rand van het zestienmetergebied, waar Rodri stond. De middenvelder van Manchester City schoot met een bekeken schot raak. Hoewel de VAR het doelpunt nog moest herbeoordelen vanwege mogelijk hinderlijk buitenspel van Álvaro Morata, bleef de treffer staan: 1-1.

Direct na rust kwam Spanje op voorsprong. Na een indraaiende voorzet van Lamine Yamal slaagde Ruiz erin van dichtbij binnen te koppen: 2-1. Het was de tweede assist dit toernooi voor de zestienjarige buitenspeler. Even daarvoor beproefde Khvicha Kvaratskhelia zijn geluk met een schot van grote afstand, maar die poging ging rakelings naast.

Een kwartier voor tijd leek Spanje op 3-1 te komen via een eigen goal van de Georgische verdediger Giorgi Gvelesiani, maar de treffer ging niet door omdat Yamal (die de bal laag voor het doel bracht) nipt buitenspel stond. De derde treffer viel kort daarna alsnog. Williams schoot de bal na een fraaie solo over de linkerflank hard en zonder genade in het dak van het doel.

Het slotakkoord werd gespeeld door invaller Dani Olmo. Na een pass van invaller Mikel Oyarzabal had Olmo een uitstekende aanname in huis waarmee hij ruimte maakte voor het schot vanaf randje zestien. Hij plaatste de bal vervolgens met veel gevoel in de linkerbenedenhoek: 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Pff jammer dat Georgië nu Spanje trof. Waren een lekker vechtploegje, met een heerlijke keeper.

Denk dat als ze Roemenië, Engeland, Slovenië, Slowakije, Nederland, Turkije of België hadden geloot dat de kans zeer groot was dat ze door waren gestoten tot de kwartfinales. Maar Spanje is een maatje te groot. Die Williams is ook goed zeg, pff.

En Spanje, tsja Spanje. Doodeng. Ben inmiddels wel overtuigd dat dit de favoriet is voor het EK.

30 juni 2024 om 22:55
0

Niet overdrijven he, met 'dat de kans zeer groot was' tegen Nederland, Engeland of België.

30 juni 2024 om 22:57
0

Spelen toch een hoop meer kansen bij elkaar dan Slowakije en dat scheelde 10 seconden tegen Engeland. En ben jij overtuigd dan van Nederland en België ? Ik houd m’n hart vast voor Roemenië

30 juni 2024 om 23:04
0

@eredivisieajax ik denk dat geen van deze teams Georgië moet onderschatten en elk land een paar extra kansen bij elkaar moet voetballen om die geweldige Marmadashvili te passeren waardoor er altijd kans op een stunt blijft bestaan. Maar om nou te stellen dat de kans zeer groot was, oftewel dat Georgië tegen een van die landen favoriet zou zijn lijkt me niet.

30 juni 2024 om 22:56
0

Zeer groot nog wel? Tegen de meeste landen waren ze er uit gegaan, al was het tegen een aantal misschien nog wel spannend geworden

30 juni 2024 om 22:59
0

Vind 50% ook al een hele grote kans. Ze hadden ze in ieder geval een zeer lastige dag bezorgd naar mijn mening. Maar die mogen verschillen

30 juni 2024 om 23:22
0

Turkije had paar dagen terug nog 3-1 van gewonnen. Gelijk weer tegen ze loten???

1 juli 2024 om 00:18
0

Heb voor Slowakije en Georgië zitten duimen vanavond, maar die eerste speelde wel aanzienlijk beter hoor

Lamine Yamal & Nico Williams ben benieuwd of Duitsland hen in toom kan houden. Duitsland speelt toch verder naar voren dan Georgië die ruimte zal er zijn voor de twee tovenaars.

30 juni 2024 om 22:57
0

Aan de andere kant ook benieuwd hoe Spanje met Wirtz en Musiala om gaat. Om te smullen wordt die pot. Duitsland wel licht favoriet denk ik.

30 juni 2024 om 22:59
0

Musiala zeker, maar vind Wirtz niet van het zelfde niveau als Musiala. Zeker een goede speler maar Musiala is voor Duitsland belangrijker.

30 juni 2024 om 23:04
0

@EI_Guaje7

Mee eens. Musiala speelt ook veel langer op topniveau en dan Wirtz als ik me niet vergis.

Toen Musiala 18 was, was die al heel belangrijk voor Bayern vooral.

30 juni 2024 om 23:08
0

Ze debuteerden in hetzelfde seizoen, namelijk 2019-20. Hun eerste seizoen waarin ze veel minuten maakten was 2020-21 en in dat seizoen vond ik Wirtz de betere om eerlijk te zijn.

Ik vind dat je ze eigenlijk niet kan vergelijken. Musiala is een snelle dribbelaar, daar waar ik Wirtz meer een man van de pass vind.

30 juni 2024 om 23:16
0

@Pedri16

Ah oke dan heb ik het mis, ik dacht echt effe dat Wirtz pas veel later zijn debuut maakte want ik ken hem ook niet zolang denk iets meer dan 1 jaartje.

Verder met je eens, stel jij mocht kiezen wie voor Barca speelde tussen Musiala & Wirtz wie had je dan gekozen ?

Ik in iedergevel voor Musiala vind hem eerlijk gezegd ook beter dan Bellingham.

30 juni 2024 om 23:22
0

Duitsland licht favoriet? Op basis waarvan?

30 juni 2024 om 23:22
0

Hou ff op. Musiala is echt niet beter dan Bellingham!

30 juni 2024 om 23:33
0

@AFCA_3star

Bellingham is een geweldige speler maar vind hem echt niet beter dan Musiala.

Meningen verschillen nou eenmaal.

30 juni 2024 om 23:34
0

Thuisvoordeel en de kwaliteiten die zij wel hebben om Spanje echt pijn te doen.

1 juli 2024 om 00:24
0

Wirtz stond tegen Denemarken ook geen basis meer. Viel wel erg sterk in, deed in de minuten die hij mocht spelen vrijwel alles goed. Een paar mooie dribbels, passes en een afgekeurde goal. Musiala vond ik ondanks zijn goal juist een matige wedstrijd spelen gisteren. Het zijn beide wereldspelers, maar bij Spanje loopt het dit toernooi beter, ook bij de buitenspelers.

1 juli 2024 om 07:48
0

Wirtz is een klasse beter dan Musiala en is niet voor niks verkozen tot beste speler van de Bundesliga. Dat Nagelsmann hem misbruikt op niet zijn favoriete positie maakf hem niet opeens een mindere speler.

1 juli 2024 om 08:02
0

Een klasse beter nog wel? Kom op zeg. Een uitgesproken mening heb je over alles uit de Buli, maar dit is nonsense. Een klasse beter dan Musiala.

30 juni 2024 om 23:00
0

Ja maar als ik de ruimtes bij spanje achterin zag, is dat ook iets waar duitsland van kan profiteren. Vind laporte met le normand niet super stabiel ogen

30 juni 2024 om 23:02
0

Die linksback is verdedigend ook niet heel sterk. Loopt vaak als kip zonder kop naar voren.

30 juni 2024 om 23:10
0

Je merkte in de tweede helft dat er minder counters kwamen vanuit Georgië omdat de verdedigers minder hoog speelden. Als ze dat net zo doen tegen de Duitsers zie ik geen problemen als tegen de Georgiërs in de eerste helft.

30 juni 2024 om 23:06
0

Ongelooflijk dat Nacho niet speelt. Laporte of Le Normand moet banken voor hem. Met Nacho is je defensie gewoon veel degelijker en staat je organisatie gewoon beter. Zeer onderschatte voetballer.Spanje is qua positiespel beter dan Duitsland. Toch denk ik dat Duitsland op het juiste moment zakelijk zal zijn en zal overwinnen.Wirtz vind ik wel zelfde categorie als Musiala wat talent betreft. Wordt echt een strijd tussen hun en Nico en Lamine anderzijds. Ook een beetje Kroos vs Rodri: de koningen van de controle, rust en openingen.Pedri vandaag matig tot slecht overigens. Olmo viel gretig in. Denk dat die wissel zo vroeg even goed was voor Pedri. Wake-up call.

1 juli 2024 om 08:03
0

Laporte Le Normand staat toch gewoon prima?

Spanje is wel echt goed. Le Normand zou ik echter niet opstellen tegen Duitsland

Niemand verrast door de uitslag denk ik. Toch kwam Georgie er een paar keer gevaarlijk uit. Hebben echt wel uit het toernooi gehaald wat kon voor zo een klein voetballand. Morata daar in tegen vind voetbal niet leuk denk ik. 80% van de wedstrijden verstopt hij zich.

Respect voor Georgië zij hebben zich echt laten zien dit toernooi hun keeper en ik ga niet proberen zijn naam goed te schrijven gaat van de zomer denk ik een mooie transfer maken wat een topper is dat zeg, wat Spanje betreft hun zie ik nog altijd als grote favoriet voor de eindzege wat een heerlijk team zeg en ik hoop echt dat die Williams jr naar Barca komt samen met Yamal heb je dan echt twee toppers op de vleugels, nu al heel veel zin in Duitsland - Spanje met hopelijk Spaanse winst

30 juni 2024 om 22:57
0

@Blaugrana1899

Nico en Yamal voorin is gewoon een dodelijke aanval en precies wat Barca en Hansi Flick nodig hebben.

Maar we moeten nog steeds rustig aan doen met Lamine we willen geen Ansu Fati scenario krijgen met hem.

30 juni 2024 om 23:04
0

Nee precies dat hoop ik ook echt niet, hopelijk houden ze daar bij Spanje ook een beetje rekening mee geld trouwens ook voor Pau Cubarsi

30 juni 2024 om 23:08
0

@Blaugrana1899

Precies man!!

1 juli 2024 om 09:01
0

Nico zou inderdaad een geweldige aankoop zijn voor Barca, maar kan Barca hem veroorloven. Als ik het goed heb een clausule van 58 miljoen en verdient iets van 10 miljoen bij Bilbao. Hoeveel ruimte heeft Barca in het salarishuis, want als Nico vertrekt wil hij er natuurlijk wel significant op vooruit gaan.

30 juni 2024 om 23:00
0

Ik denk dat Spanje het tegen Duitsland al verschrikkelijk lastig gaat krijgen. Stel ze komen langs de Duitsers, en de Fransen komen ook tot de halve finale, dan krijg je Spanje-Frankrijk in de halve finale. Dat zie ik Spanje echt niet winnen. Dan schat ik de kansen toch 70/30 op Spanje.

Ten eerste gaat in zo’n eindfase van een toernooi ervaring van belang zijn, dit mist Spanje toch wel een beetje. Frankrijk daarentegen heeft bakken ervaring in eindtoernooien. Ten tweede is de defensie van Spanje echt niet bijzonder, als je soms ziet wat voor een ruimtes zij laten achter de defensie.. pfoe.. dat moet je echt niet doen met Dembele en Mbappe als tegenstanders. Laporte-Le Normand is ook gewoon een heel middelmatig centrum. Zeker Laporte is ongelofelijk traag en maakt hier en daar foutjes.

Ik voorzie een wedstrijd waar Spanje de betere ploeg lijkt, maar waar de Fransen op hun bekende manier zichzelf een ronde verder counteren. Frankrijk heeft in mijn ogen ook de beste organisatie staan op dit hele EK, succes om daar doorheen te voetballen. Men zegt wel dat Frankrijk niet overtuigd, wat klopt, maar dat is vooral in aanvallend opzicht. Defensief laten ze weinig steken vallen, en op individuele klasse kunnen ze wel aan hun goaltjes komen.

30 juni 2024 om 23:06
0

Ben ook heel benieuwd naar Spanje- Duitsland, defensief was het bij Spanje inderdaad niet heel goed en als je betere aanvallers dan Georgië hebt maken zij wel het verschil aan de andere kant de verdediging van Duitsland is ook niet heel bijzonder dat zien we al sinds Hongarije, maar wordt een interessante wedstrijd

30 juni 2024 om 23:07
0

Maar Frankrijk is nog niet door, Spanje - Duitsland nog niet gespeeld en Frankrijk moet daarvoor ook nog een kwartfinale spelen. Dus het is wel heel erg koffiedik kijken wat je doet.

30 juni 2024 om 23:09
0

Dat wat jij bij Frankrijk-Spanje verwacht, verwacht ik al bij Duitsland-Spanje. Nacho moet sowieso spelen. Centrale duo toch de achilleshiel.Denk dat Cubarsi wel echt al beter is dan Le Normand en Laporte. Veel meer rust en inzicht. En ook defensief staat die zijn mannetje.Belgie kan met hun aanval Frankrijk wel echt pijn doen. Intensiteit en snelheid hadden ze tegen Oostenrijk enorm moeilijk mee. Onana vs middenveld van Frankrijk ook benieuwd naar. Doku vs Kounde ook benieuwd naar.

30 juni 2024 om 23:09
0

Heb je ook weer gelijk in.😅

30 juni 2024 om 23:13
0

Ik verwacht ook dat het tegen de Duitsers een hels karwei wordt, maar daar zou je nog kunnen zeggen dat ook zij een matige defensie hebben.

Een land als Duitsland gaat niet achterover hangen verwacht ik, die worden door het publiek vanzelf naar voren geschreeuwd. Dus dat kan een hele open wedstrijd worden die alle kanten op kan.

1 juli 2024 om 12:28
0

@pedri16,

Heb je alle wedstrijden van Frankrijk gezien?

Tegen Nederland, had Nederland minimaal 2/3 keer Moeten scoren, en wel 6/7 keer kunnen scoren.

1 juli 2024 om 15:26
0

Nederland had 7x kunnen scoren? Sorry? Ik kan me niet eens één grote kans herinneren van Nederland. Het schot van Depay uit de draai waaruit Simons scoorde. Verder niks.

Het lijkt er met alle respect op dat je die wedstrijd iets anders hebt gezien dan hij daadwerkelijk was😅. Frankrijk miste 2 1000% kansen met Griezmann. Nederland had praktisch geen kansen. Nederland kwam ook maar tot 0,37XG. Nu zegt dat niet alles, maar het geeft wel een indicatie. We hebben echt helemaal niks gecreëerd. Frankrijk bleef vrij moeiteloos op de been. Jij doet net alsof Oranje Frankrijk weg speelde, maar dat gebeurde echt totaal niet.

Frankrijk heeft de meeste grote kansen gecreëerd van alle landen in de groepsfase, dat ze weinig scoren heeft dus eerder met pech te maken. Dat terwijl ze zelf helemaal niks weggeven.

1 juli 2024 om 17:52
0

Gakpo schot in de verre hoek en Frimpong in de 1e minuut 1 op 1 met Maignan. Maar verder geen grote kansen inderdaad.

Nico Williams, wat een ongelofelijk complete speler; heeft een actie, levert verdedigende arbeid en doelgericht en efficiënt. Mijn speler van het toernooi tot dusver

30 juni 2024 om 23:19
0

Vooral hoe direct hij speelt, geen gebrei en draaien rondkijken maar gewoon actie voorzet of schot. Tot nu toe de speler van het toernooi.

Zoals verwacht is Spanje gewoon makkelijk door. Tuurlijk was die tegengoal ongelukkig maar ja het was een kwestie van tijd. Aanvallend en qua positiespel is het natuurlijk al het hele toernooi bizar goed. Maar ja verdedigend is het wel echt zwak hoor. Zeker als ze gecounterd worden. Gaat nog wat worden als ze tegen Duitsland moeten met spelers zoals Wirtz, Musiala en Sane. Maar ja gaat heel leuk worden deze kwartfinale tussen Duitsland en Spanje!

30 juni 2024 om 23:12
0

EK 2008 en WK2010 komen meteen in me op. Toen trok Spanje 2x aan het langste eind. Maar denk nu dat het de Duitsers zullen zijn die gaan zegevieren.

Spanje begon wervelend. Liet zich daarna verrassen door een ontketend Georgië die verrassend brutaal speelde. Uiteindelijk maakte de klasse van Spanje het verschil. Jamal zijn fysiek op 16 jarige leeftijd is zeer indrukwekkend!

Masterclass is ook wat overdreven. Tot aan de 3-1 was het nog best een wedstrijd, laatste kwartier stortte Georgie in en kon Spanje doen wat het wilde.
Tegen Duitsland wordt een kraker!

Williams en Lamine en dat geweldige spel van Rodri. Zien we hier de wedergeboorte van het Spanje van 2008-2012? We zullen het zien.

30 juni 2024 om 23:13
0

De teams van 2008-2012 waren buitenaards. Iemand als Rodri zou daar niet eens in de basis staan. Wel is het grote verschil dat Spanje nu met Lamal en Williams spelers met diepte en een individuele actie aan de zijkant heeft waardoor ze nu directer kunnen spelen en attractiever zijn om naar te kijken. Niet meer de grote rondo van weleer

1 juli 2024 om 00:29
0

Zeker een groot verschil. Spanje speelde de finale van 2012 met 6 middenvelders en zonder aanvallers. Een buitenaards tiki taka was dat natuurlijk, maar nu kijkt het ook wel lekker weg…

1 juli 2024 om 00:45
0

Mee eens dat dat Spanje buitenaards was, maar je moet Rodri niet onderschatten. Dat is echt een fenomeen die met dat Spanje mee zou kunnen draaien. Hij is de meest belangrijke speler van Man City geworden

1 juli 2024 om 01:05
0

Ja maar in 2008-2012 had je Xabi Alonso en Busquets. Vergeet niet dat Rodri pas 1,5 jaar basis staat bij Spanje omdat een bejaarde Busquets hem nog op de bank hield. Busquets presteerde zelfs op latere leeftijd nog zeer stabiel voor Spanje.

Rodri is fantastisch (in mijn ogen de beste speler ter wereld, al zal niet iedereen het daarmee eens zijn), echter betwijfel ik ten zeerste of hij Busquets of Xabi Alonso van destijds kan banken.

Georgiã« heeft een heel mooi EK gehad, maar Spanje is echt gewoon de topfavoriet. Yamal en Williams zijn briljant.

Kan er nog altijd niet bij dat Jamal pas 16 is

30 juni 2024 om 23:00
0

Als volwassen man tegen een 16 jarige kind moet ook wel vernederend zijn voor de linksback.

Respect voor Georgië, goed gestreden en met veel passie gespeeld. Ook geweldig van Spanje dat ze de bus niet parkeren nadat ze voorstaan maar gewoon door blijven drukken en voetballen, verademing om te zien op dit EK

Spanje tegen Duitsland is natuurlijk wel een mooi affiche wat ook zomaar de finale had kunnen zijn op basis van hun prestaties. Spanje heeft heerlijke vleugelaanvallers. Leek nog even een verrassing in de maak. Ben wel benieuwd of Duitsland de ruimte goed kan benutten die Spanje laat.

Vamos!!!
Lekker hoor teampie, was even schrikken met die counters van Georgie en die 1-0 maar Spanje bleef spelen en gewoon op eigen kracht kansen forceren.

Williams en Yamal... om te smullen, wat zullen we nog veel gaan genieten van deze jongens.
Verder Georgie mag met een opgeheven hoofd naar huis, prachtig toernooi gespeeld.

Duitsland moet alvast van die speciale stoplichten neer gaan zetten voor mensen die kleurenblind zijn denk ik.

Yamal en Williams wat een heerlijke Wingers zijn dat. Arteta, Edu haal aub Williams naar Arsenal. Yamal zal wel niet haalbaar zijn XD wat een speler en pas 16 jaar!

Nou krijgen we Spanje tegen Duitsland, dat wordt een knaller hoor.
Williams wat een heerlijke speler is dat zeg

30 juni 2024 om 22:59
0

Duitsland wordt echt totaal van hetveld getikt denk ik.

30 juni 2024 om 23:04
0

Denk dat de Duitsers beter met de zwakke verdediging van Spanje om zullen gaan.

30 juni 2024 om 23:13
0

@Migi Denk je?
Die zijn super gemotiveerd, vooral omdat zij thuis spelen en Duitsers al is het team nog zo matig, het zijn toernooi voetballers, groeien in een toernooi

Heerlijke wedstrijd zeg. Wat een tempo ook, had af en toe het idee of het versneld werd afgespeeld.

Terechte winnaar in Spanje. Maar Georgië kan absoluut met rechte rug het toernooi verlaten, hebben gespeeld als leeuwen.

Georgie had het menig ploeg denk ik heel lastig kunnen maken, maar met Spanje weet je dat je zo naar achter gedrukt zal worden dat je vrijwel kansloos bent. Gelukkig een hele dikke uitslag bespaard gebleven en de jongens mogen trots zijn op hun EK. Met een topkeeper, uitstekende aanvallers en een middenveld met creativiteit+fysieke kracht is het nu zaak om door te ontwikkelen zodat deze deelname (die dankzij de Nations League was) geen incident is. Kashia zal wel stoppen verwacht ik, toch wel een klasse toernooi voor iemand op zo'n leeftijd.

Zijn wel The team to beat op dit moment. Best voetballende ploeg dit EK. Die twee gasten op de flanken zijn zo vreselijk goed, hebben alles. Actie, snelheid en diepgang, maar ook overzicht en rendement. Iedere grote kans begint zo’n beetje bij Yamal. Geweldig om te zien, en dat terwijl ze buiten Rodri, Yamal en Nico Williams geen échte absolute topspelers hebben.

1 juli 2024 om 09:06
0

Carvajal is toch al jarenlang een van de beste rechtsback ter wereld? Pedri vind ik mits in vorm een absolute topspeler. Gavi ook (die speelt sinds zijn debuut voor Spanje altijd de pannen van het dak). Jammer dat hij geblesseerd is. Er moet alleen even een wereldspits doorbreken zoals Raul, David Villa of Fernando Torres. En centraal achterin wellicht nog 1 toptalent die wereldtop kan worden (los van Cubarsi).

Nico and Lamine zijn echt gruwelijk. Spanje wordt denk ik europees kampioen. Kan niet anders.

Arne slot heb je gekeken ? Nico Williams is de naam. Jeetje wat een speler is dat. Zou perfect bij het voetbal van Liverpool passen . Respect voor georgie. Kunnen terug kijken op een mooi toernooi. Spanje - Duitsland. Kan niet wachten op deze top wedstrijd.

30 juni 2024 om 23:19
0

Die jongen wil graag in Spanje blijven, althans dat zijn de geluiden van uit Bilbao.

Als Barcelona Nico contracteert, hebben ze straks gewoon een bizarre aanval met de jonge Yamal aan de rechterkant. Op dit EK zie je waar ze toe in staat kunnen zijn.

Wat mij betreft is Nico de beste speler op dit EK tot dusverre.

30 juni 2024 om 23:15
0

Gavi en Pedri als aanvallende middenvelders (dubbele 8) en alleen een goede opvolger van Lewa en een hele goede 6.

Nico, Pedri, Gavi en Yamal is wel absurd veel kwaliteit btw. Dat is gewoon de basis van Spanje de komende 10 jaar vermoed ik.

30 juni 2024 om 23:21
0

@Joga

Zou je Gavi & Frenkie niet willen zien in een dubbele 6 ?

1 juli 2024 om 09:08
0

Eerlijk gezegd niet. Gavi zijn kwaliteiten liggen sowieso meer naar voren toe dan dat hij als controleur fungeert. Frenkie dribbelt me iets te graag naar voren en teveel om als controleur te fungeren. Er is echt iemand nodig die het huis bewaakt.

1 juli 2024 om 12:25
0

@Joga

Ja mee eens Rodri zou een droomaankoop zijn, maar die is onhaalbaar.

30 juni 2024 om 23:16
0

Ik vind Fabian Ruiz ook echt fantastisch. Die valt natuurlijk minder op omdat hij verder terug speelt, maar tjonge wat een technisch vermogen heeft die gozer. Echt genieten. Hij koppelt het overigens ook nog eens aan rendement met 2g1A als controlerende middenvelder.

1 juli 2024 om 01:03
0

Ik las door de comments en zat al te denken: wanneer valt de naam Ruiz? En natuurlijk was jij dat Pedri16, haha, not surprised. Die man heeft een goed seizoen gedraaid en heeft de lijn doorgetrokken naar het EK. Hij lijkt per wedstrijd beter te worden. Mooie opwaartse curve van een goeie vorm.

1 juli 2024 om 08:35
0

@Pedri16

Eens! Die koppelt snelheid(was aangenaam verrast door zijn versnelling bal aan de voet), techniek, kracht en loopvermogen samen. Heerlijke speler en wat mij betreft ook inderdaad sterkhouder van dit Spanje, samen met Rodri, Yamal en Williams.

Daarnaast een mooie vermelding ook voor Cucurella en Carvajal(die lijkt terug 25 te zijn geworden). Spanje heeft gewoonweg een heerlijk dynamisch team met techniek, voetballend vermogen en het vermogen om fysiek hun wil op te leggen.

Die Duitsers gaan er af tegen dit Spanje hoor

Hopelijk krijgt Nagelsmann komende vrijdag een voetballes van jewelste. Spanje, Zwitserland en Oostenrijk zijn tot nu toe de best voetballende landen

Heerlijke pot voetbal van Spanje. Ook Georgië had een duidelijk strijdplan en kwam er af en toe flitsend uit.

Maar man, man, man. Wat een schandalige aanstellerij elke keer weer. Cucurella, Carnaval en Morata met name voor Spanje en ook een aantal spelers van Georgië.

Toen Spanje eenmaal met 2 doelpunten voor stond, gebeurde het niet meer. Dan konden ze opeens blijven staan. Echt heel jammer dit.

Spanje is met afstand de best ploeg dit EK. Helaas wordt goed voetbal niet altijd beloond met prijzen, maar ik vind ze nog beter dan Italië op het vorige EK.

De wedstrijd tegen Duitsland wordt een soort finale, met fantastische middenvelders aan beide kanten. Degene die deze wedstrijd wint, wint het hele toernooi denk ik.

Die voorzet van Lamine Yamal bij de 2-1 was toch ook belachelijk op maat... Dat had hij tegen Kroatië ook al op Carvajal.




Spanje maakt toch het meeste indruk van alle favorieten

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren