voetbalzone

Spannende weken voor Koeman: ‘Hopelijk beïnvloedt hij daarmee de rest’

Gijs Freriks14 mei 2015, 21:30
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2015, 21:30
Advertentie

Ronald Koeman is blij dat Jay Rodriguez zijn contract in het St Mary’s Stadium heeft verlengd tot de zomer van 2019. De manager zegt donderdag op de clubwebsite dat hij hoopt dat anderen het voorbeeld van Rodriguez zullen volgen.

voetbalzone

“Het is goed nieuws, want hij is een goede speler, en misschien kan het de beslissing van de rest van de spelers ook beïnvloeden, zodat zij ook blijven”, aldus Koeman, die naar onder anderen Nathaniel Clyne verwijst. De rechtsback heeft zijn krabbel nog altijd niet gezet en schermt met belangstelling van grotere clubs uit de Premier League. “We hebben er vertrouwen in dat hij blijft. Hopelijk tekent hij volgende week.”

Koeman neemt het zaterdagmiddag met Southampton op tegen Aston Villa. Tottenham Hotspur heeft één punt meer en staat op de zesde plaats, die recht geeft op deelname aan de derde voorronde van de Europa League. “Er komt druk bij kijken en Villa is in vorm. Ik verwacht een open wedstrijd”, zegt de coach. Southampton sluit het seizoen volgende week zondag af met een uitwedstrijd tegen Manchester City.

Bezig met laden …