voetbalzone

Sparta verzekert zich van komst ‘pijlsnelle aanvaller’ uit Derde Divisie

Chris Meijer29 okt 2018, 15:02
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2018, 15:02
Advertentie

Sparta Rotterdam heeft zich verzekerd van de diensten van Denzel James, zo maken de Spangenaren via de officiële kanalen bekend. De 24-jarige aanvaller komt over van derdedivisionist vv Noordwijk, dat Sparta onlangs uitschakelde in eerste ronde van de KNVB Beker. James sluit in de voorbereiding op volgend seizoen aan bij de Rotterdammers.

James speelde in de jeugdopleiding van Ajax, tot hij Amsterdam in 2012 verruilde voor amateurclub UVS. Via Kozakken Boys is de aanvaller vervolgens in Noordwijk terechtgekomen. In de eerste ronde van de KNVB Beker schakelde hij met de derdedivisionist Sparta uit. Met een doelpunt speelde hij een hoofdrol in het met 3-2 gewonnen duel.

“James is een pijlsnelle aanvaller die het tegenstanders enorm lastig kan maken. Hij stond al bij ons op de radar en in de bekerwedstrijd tegen Noordwijk liet hij zien dat die aandacht terecht was. We hebben afgesproken dat hij, na het afronden van de medische keuring, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij ons gaat aansluiten”, zegt technisch directeur Henk van Stee op de website van Sparta.

Bezig met laden …