voetbalzone

Sparta weet dinsdag meer over Mollez

26 jan 2009, 16:38
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2009, 16:38
Advertentie
Sparta hoopt de overgang van doelman Petter Mollez spoedig af te ronden. RTV Rijnmond heeft vernomen dat de Rotterdamse club eindelijk contact met KV Kortrijk heeft gehad. Dinsdag spreken de partijen verder met elkaar om te kijken of er voldoende bodem is voor een akkoord.

De Belgische club hield al enige dagen de kaken stijf op elkaar omtrent het mogelijke vertrek van haar eerste doelman. Kortrijk stelt zich niet al te bereidwillig op om Mollez, die een aflopend contract heeft, richting Spangen te laten verkassen. De club acht het zoeken van een adequate vervanger als een grote klus waardoor Sparta grootse moeite moet doen om de begeerde keeper binnen te halen.

De Rotterdamse club schudde eerder met Mollez de hand over een contract voor 2,5 jaar en verklaarde graag in de Eredivisie te willen gaan spelen. Nu is het wachten totdat de clubs er onderling ook uitkomen. ADO Den Haag-huurling Boy Waterman, nog bij AZ onder contract, geldt als noodoplossing, mocht Kortrijk niets willen toegeven.
Bezig met laden …