voetbalzone

Speculatie in Italië: Griekse landskampioen wil fors betalen voor Pellè

Matthijs van Laar02 mei 2014, 12:20
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2014, 12:20
Advertentie
voetbalzone

Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Graziano Pellè. Het is vrijwel zeker dat de Italiaanse spits Feyenoord zal verlaten, nadat hem afgelopen zomer al een lucratieve overgang naar het Midden-Oosten werd ontzegd. De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio schrijft vrijdag dat er dit keer interesse is vanuit Griekenland: landskampioen Olympiacos Piraeus is bereid grif te betalen voor de 28-jarige goalgetter.

De club uit de havenstad vlakbij Athene wil vijf miljoen euro bieden op Pellè, wiens contract in Rotterdam nog drie jaar doorloopt. De speler zelf zou anderhalf miljoen euro op jaarbasis kunnen gaan verdienen. Het is de vraag of Pellè daarmee akkoord gaat: bij de club uit Qatar die zich meldde, zou hij vier miljoen euro hebben kunnen opstrijken. Het ligt dan ook voor de hand dat hij eerst zijn opties wil afwegen.

Di Marzio schrijft op zijn website tevens dat de ex-speler van onder meer Lecce, AZ en Parma ook in beeld zou zijn geweest om als pinch-hitter aan de slag te gaan bij Barcelona. Zijn belangenbehartigers hebben op dit moment echter geen contact met de Spaanse grootmacht.

Bezig met laden …