voetbalzone

'Spelen in Camp Nou, in Bernabéu, is voor mij een droom die uitkomt'

Matthijs van Laar10 jul 2015, 15:28
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 15:28
Advertentie
voetbalzone

Adnane Tighadouini staat op het punt een overgang naar Málaga af te ronden. De aanvaller van NAC Breda wordt vrijdag medisch gekeurd bij de Spaanse club en tekent daarna een meerjarig contract. De vleugelaanvaller zegt niet te kunnen wachten om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club.

Tighadouini kon ook naar het steenrijke Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten en leek aanvankelijk voor die optie te kiezen. De kans om in de Primera División te spelen, weerhield hem daar echter van. "Málaga is voor mij de perfecte club. Het is echt een droom die uitkomt. Spelen in de Primera División, in Camp Nou, in Bernabéu, dat is prachtig natuurlijk", zegt hij in gesprek met Voetbal International.

De 22-jarige aanvaller zegt in het zuiden van Spanje zo snel mogelijk een basisplaats te willen veroveren. "Daar ga ik alles aan doen. Ik heb er verschrikkelijk veel zin in om voor zo’n mooie club te voetballen", aldus de voormalig jeugdspeler van Vitesse, die ook belangstelling genoot van Sevilla, Granada, Real Oviedo én Vitesse. PSV werd ook even als mogelijke bestemming genoemd, maar die club lijkt nooit concreet voor hem op de markt te zijn geweest.

Bezig met laden …