voetbalzone

Speler stort dramatisch ter aarde na getroffen te zijn door rolletje papier

Bart Kruyt20 dec 2011, 10:10
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2011, 10:10
Advertentie

Onprofessioneel gedrag hoort niet op de velden thuis, maar zo af en toe kan het stiekem best eens vermakelijk zijn. Dit bewees de Zwitserse voetballer Pirmin Schwegler van Eintracht Frankfurt maandagavond, toen hij kermend van de pijn naar de grond ging toen hij getroffen werd door een object uit het publiek. De veroorzaker van al deze pijn? Een onschuldig rolletje papier.

Waar de situatie er gezien de reactie van Schwegler op het eerste gezicht behoorlijk ernstig uitzag, zullen ook de verzorgers van Frankfurt hun lach toch niet in hebben kunnen houden. De speler van de Duitse laagvlieger stortte ter aarde alsof hij door het meest vreselijke voorwerp getroffen werd, maar toen bleek dat het slechts om een rolletje papier ging dat tegen zijn hoofd belandde, wisten ook de tv-commentatoren niet wat hen overkwam.

De international van Zwitserland kreeg na afloop dan ook de lachers op zijn hand en kreeg het in de Duitse media dinsdag dan ook nog eens flink te horen. Schwegler zelf lijkt inmiddels ook in te zien dat zijn reactie op het rolletje papier iets te veel van het goede was: “Het voorwerp was niet hard, maar het kwam gewoon als een verrassing. Ik voel me prima hoor. Het is alleen treurig dat zoiets moet gebeuren. De fans van Sankt Pauli (de tegenstander, red.) zijn verder hartstikke aardig.”


Bezig met laden …