voetbalzone

Spelers AZ laten zaak-Verbeek rusten: 'Wij weten precies hoe het zit'

Matthijs van Laar02 okt 2013, 14:00
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2013, 14:00
Advertentie
/

De spelersgroep van AZ bereidt zich voor op het Europese treffen met PAOK Saloniki en kan daarbij geen afleiding gebruiken. Voor journalisten en volgers van de Alkmaarse club is het plotseling vertrek van Gertjan Verbeek nog altijd hét gesprek van de dag, maar officiële mededelingen doen spelers en staf niet meer. “Dat hebben we onderling zo afgesproken.”

Volgens Nick Viergever is intern afgesproken om de zaak te laten rusten, zodat men zich volledig kan focussen op de confrontatie van donderdagavond. “Wij weten precies hoe het zit en daar laten we bij naar buiten toe”, aldus de verdediger, die in gesprek met De Telegraaf zegt dat de spelersgroep ‘wel een beetje’ heeft moeten lachen om alle verhalen die de voorbije dagen verschenen.

Vooralsnog is het onduidelijk wie Verbeek bij AZ moet gaan opvolgen. Algemeen directeur Toon Gerbrands zegt over een lijstje met potentiële kandidaten te beschikken, maar doet geen uitspraken totdat er iets concreet is. “Dat doen we pas zodra we een nieuwe trainer hebben aangesteld.”

Bezig met laden …