voetbalzone

'Spelers Man United in opstand; Van Gaal bekritiseerd tijdens crisismeeting'

Bart Kruyt23 dec 2015, 09:16
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2015, 09:16
Advertentie

Louis van Gaal zit nog op zijn plek bij Manchester United, maar de vraag blijft: voor hoelang nog? De manager van de Engelse recordkampioen staat zwaar onder druk en afgelopen weekend werd er nog in eigen huis verloren van Norwich City (2-1). Na deze zeperd was er een ‘crisismeeting’ tussen de spelers en Van Gaal, geregeld door Wayne Rooney, zo melden de tabloids woensdagochtend.

voetbalzone

Rooney, Michael Carrick, Chris Smalling en Juan Mata zouden volgens de Daily Mail bij het overleg het meest uitgesproken zijn. De spelers van United balen van de zware trainingen van Van Gaal en denken dat dit de reden is voor de behoorlijke blessurelijst die the Red Devils hebben. Verder is er kritiek op Van Gaals strakke regime en zijn tactiek voor de wedstrijden.

Er wordt beweerd dat Van Gaal blij was met het dialoog en dat na het gesprek alle neuzen weer dezelfde kant op wijzen. De spelers willen Van Gaal niet laten vallen en er alles aan doen om nog wat van het seizoen te maken. Wanneer er zaterdag wordt verloren van Stoke City, zou dat echter wel eens het einde van de trainersloopbaan van Van Gaal kunnen betekenen.

Bezig met laden …