voetbalzone

'Spelers van Guinee ouwehoeren teveel'

31 jan 2008, 13:54
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2008, 13:54
Advertentie
De Guinese selectie is zoveel aan het praten met fans dat ze te weinig aan hun rust toekomen. Dat heeft de bondscoach van het Afrikaanse land Robert Nouzaret gezegd. Het spelershotel van Guinee is toegankelijk voor supporters.

“Ik heb even in herinnering gebracht dat de jongens hier een toernooi spelen. Het is leuk voor de fans dat ze in het spelershotel mogen, maar ons team moet echt meer rust krijgen. Ze moeten ook eens 'nee' durven zeggen tegen de fans”, aldus de Franse bondscoach.

De Telegraaf meldt ook dat Nouzaret slecht te spreken is over de organisatie van het toernooi. “Gedurende drie dagen konden we niet trainen, omdat er geen behoorlijk veld beschikbaar was. Ook hadden we één dag geen water in het hotel”, zei een ontevreden Nouzaret die zich wel plaatste voor de kwartfinale van het toernooi.

Ook Otto Pfister, aan het roer bij Kameroen, uitte al eens zijn kritiek over de slechte accomodaties. Zijn ploeg moet vaak uren wachten om van de faciliteiten gebruik te kunnen maken. “We zijn langer bezig met wachten, dan met de voorbereiding op een wedstrijd”.
Bezig met laden …