voetbalzone

Spelers van hekkensluiter Sandefjord bedanken enige meegereisde fan

Daniel Cabot Kerkdijk20 okt 2010, 11:20
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2010, 11:20
Advertentie

Tor Jörgen Svanberg zal door Sandefjord, de hekkensluiter van de Noorse competitie, in het zonnetje worden gezet. De fan van de geplaagde club was vorig weekend tot zijn verbazing de enige fan die mee naar Aalesund was afgereisd. Hij zat moederziel alleen in de tribune, omringd door een politieagent en drie stewards.

"Van tevoren weet je nooit wie er naar de wedstrijd komt, maar dit was wel speciaal ja", zegt Svanberg woensdag. "Ik zat daar helemaal alleen. Het was natuurlijk nog erger geweest voor de club als er niemand was opgedaagd. Ik hoop dat het de laatste keer was dat ik alleen bij een uitduel aanwezig was."

Sandefjord speelde met 1-1 gelijk en na afloop gingen de spelers hun trouwe fan persoonlijk bedanken. De club wil Svanberg uitnodigen op een clubfeest zodra het seizoen is afgelopen. "Deze man is aan onze club verknocht, dat verdient een beloning. We willen laten zien dat we hem waarderen en nodigen hem aan het einde van het seizoen uit op ons feestje", liet het bestuur weten.

Bezig met laden …