voetbalzone

Spits Kettering Town neemt sportieve wraak met heerlijke voetbeweging

Bart Kruyt09 jan 2011, 10:52
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2011, 10:52
Advertentie

Jean-Paul Marna zal het treffen tussen Kettering Town en Rushden and Diamonds, in de Engelse National Conference, niet snel meer vergeten. De Senegalese aanvaller van de thuisploeg ontsnapte aan een zware blessure, toen hij werd ‘neergezaagd’ door Rushden-doelman Joe Day. Marna kon de wedstrijd hervatten en haalde zijn gram met een prachtige beweging en assist op de winnende goal.

De aanvaller hoopte eerder in de wedstrijd zelf te kunnen scoren, toen hij met een lange bal van achteruit de diepte in werd gestuurd. Marna kwam oog in oog te staan met Day, die geen halve maatregelen trof en zijn tegenstander met een vliegend been neerhaalde. Tot de verbazing van velen liet de dienstdoende scheidsrechter gewoon doorspelen en Marna bleef geblesseerd op de grond liggen, maar kon na een korte behandeling weer verder spelen.

Met een prachtige actie nam hij uiteindelijk wraak. Marna kreeg de bal tussen twee tegenstanders aangespeeld, hield het leder knap bij zich en wipte deze met een behendige voetbeweging over zichzelf heen. De pass op collega-aanvaller Iyseden Christie was vervolgens op maat, waarna de routinier de winnende treffer binnen kon schieten: 2-1.

De overtreding op Marna:

De sportieve wraak van Marna:

Met dank aan Voetbalblog.

Bezig met laden …