voetbalzone

Spooktegenstander tackelt Manchester United-jongeling tot tweemaal toe

Daniel Cabot Kerkdijk30 nov 2011, 23:20
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2011, 23:20
Advertentie
/

Ezekiel Fryers maakte woensdag in de Carling Cup-wedstrijd tegen Crystal Palace zijn opwachting bij Manchester United. De negentienjarige verdediger was na ruim een half uur spelen de vervanger van Fabio da Silva, maar zal geen fijn gevoel aan zijn vierde duel hebben overgehouden. De Championship-club was op Old Trafford met 1-2 te sterk.

Fryers zorgde in de eerste helft van het bekerduel voor twee kolderieke momenten. Toen Manchester United druk zette op de helft van Crystal Palace, leek de tiener wel over een hele grote graspol te struikelen. Toen de bezoekers de bal vervolgens in hun bezit hadden, stond Fryers op om vervolgens direct weer zelf naar de grond te gaan.

Manchester United-coach Sir Alex Ferguson excuseerde zich na afloop voor de nederlaag. "Ik ben heel teleurgesteld. Ik bied de supporters en alle spelers die niet hebben gespeeld mijn excuses aan. Dit hadden we niet zien aankomen. We moeten elke wedstrijd onze eer en de geschiedenis van de club verdedigen. Dat heb ik vanavond (woensdag, red.) niet gezien. Er stonden negen internationals op het veld. Dit was een hele grote teleurstelling, maar ik wil de prestatie van Crystal Palace niet teniet doen. Ik wens ze veel geluk en hoop dat ze de finale halen."

Bezig met laden …