Sporting met moeite voorbij Maritimo

16 dec 2007, 22:56
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2007, 22:56
Sporting Portugal heeft zondagavond zijn derde positie weten te consolideren. Gemakkelijk ging het echter niet voor de Portugese topclub. Pas in de slotseconden werd de overwinning bij Maritimo veiliggesteld: 1-2.

Bruno Fogaca liet in de 61e minuut de middenmoter verrassend de leiding nemen. Niet veel later deed Simon Vukčević (73’) het evenwicht herstellen. De Montenegrijnse middenvelder bleek zijn kruit nog niet te hebben verschoten en mocht zich tevens tot matchwinner kronen door twee minuten voor tijd de beslissende treffer te maken.

Het doelpunt van Vukčević liet Maritimo daarna gefrustreerd achter. In blessuretijd pakte de gastheer drie gele kaarten in een tijdsbestek van anderhalve minuut. Er werd door de arbiter wonderwel geen rode prent getrokken.