voetbalzone

Stam: 'Na rust ging hun machine draaien en wat voor een machine'

Daniel Cabot Kerkdijk23 aug 2010, 07:43
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2010, 07:43
Advertentie

Ronnie Stam had zijn eerste wedstrijden in de Premier League anders voorgesteld. Na de met 0-4 verloren seizoensouverture tegen Blackpool ging Wigan Athletic zaterdag met liefst 6-0 onderuit tegen Chelsea. Stam, die enkele weken geleden van FC Twente overkwam, dacht dat Wigan van de nederlaag tegen Blackpool had geleerd en zich tegen Chelsea zou herstellen.

"In de eerste helft kwamen we goed voor de dag", vertelt Stam maandag in De Telegraaf over het duel met de titelverdediger. "We kregen prachtige kansen en we kregen even het idee dat de spelers van Chelsea niet zoveel zin hadden. Maar na rust ging hun machine draaien. En wat voor een machine. Toch moeten wij zelf gauw een stuk beter gaan verdedigen."

De positie van Wigan-trainer Roberto Martínez staat volgens diverse Britse tabloids onder druk. Vorig seizoen ontsnapten The Latics aan degradatie en werd op de laatste speeldag met liefst 8-0 van Chelsea verloren. Komend weekeinde gaat men op bezoek bij Tottenham Hotspur. De Londenaren waren afgelopen seizoen nota bene met 9-1 te sterk voor Wigan.

Bezig met laden …