voetbalzone

Stam op weg naar Belgische topclub: 'Daar gaan we wel uit komen'

Matthijs van Laar25 jul 2013, 15:02
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2013, 15:02
Advertentie
/

Ronnie Stam keert definitief niet meer terug in de Premier League. De rechtsback mocht de afgelopen weken gebruikmaken van de faciliteiten van Standard Luik en lijkt aan die geste een contract over te houden. De 29-jarige Bredanaar herstelt bij de Belgische topclub van een enkelblessure die hij in mei opliep.

Enkele weken na dat slechte nieuws deelde zijn club Wigan Athletic hem ook nog eens mede dat zijn aflopende contract niet zou worden verlengd. De ex-speler van NAC Breda en FC Twente moest zodoende op zoek naar iets nieuws en lijkt dat nu dus te hebben gevonden. Momenteel is hij in onderhandeling met de Rouches over de contractdetails. “Maar daar gaan we wel uit komen”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

Stam zal de seizoensopening van Standard niet mee kunnen maken, maar hoopt begin augustus groen licht te krijgen om aan de sluiten bij de spelersgroep. “Ik heb nog een week à tien dagen nodig om weer helemaal fit te worden”, denkt hij. De Brabander speelde de afgelopen drie seizoenen 62 competitieduels in Engeland, met 1 treffer als goed gevolg. Ook mocht hij vijf keer zijn kunsten vertonen in de FA Cup.

Bezig met laden …