voetbalzone

Stam: 'PSV zou een goede oplossing zijn voor mijn situatie bij Wigan'

Bart Kruyt26 apr 2012, 08:40
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2012, 08:40
Advertentie

Ronnie Stam bevestigt dat hij openstaat voor een transfer naar PSV. Het Eindhovens Dagblad maakte woensdagavond bekend dat de vleugelverdediger van Wigan Athletic in beeld is om Stanislav Manolev op te volgen en dat Stam een terugkeer naar Nederland zeker ziet zitten. Dat blijkt te kloppen, evenals de berichtgeving dat Stam al tweemaal benaderd is.

/

In de zomer en in januari meldde PSV zich al bij Wigan. "Vorig jaar in de zomer heeft PSV een officiële poging gedaan me te huren en dat doen ze niet als ik het niet zie zitten", zegt Stam tegen Voetbal International. "Destijds wilde Wigan niet meewerken. Jammer, maar helaas. Ik denk er nu eigenlijk nog hetzelfde over: PSV is een mooie club, maar er zijn meerdere mooie clubs. Het zou in ieder geval een goede oplossing zijn voor mijn situatie bij Wigan."

De 27-jarige Stam wil vertrekken bij Wigan, aangezien zijn situatie in Engeland uitzichtloos is. "Tot februari heb ik bijna alles gespeeld. Inmiddels ben ik twee wedstrijden verwijderd van een contractueel bepaalde salarisverhoging. Daar hebben ze hier volgens mij een beetje spijt van, want ze stellen me niet meer op", aldus de voormalig Twente-back, die denkt dat een transfer nu wel bespreekbaar zal zijn. Het contract van Stam bij Wigan loopt tot medio 2013 door.

Bezig met laden …