voetbalzone

'Stam werd al tweemaal benaderd door PSV en ziet transfer zitten'

Bart Kruyt25 apr 2012, 21:20
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2012, 21:20
Advertentie

PSV lichtte onlangs de optie in het aflopende contract van Stanislav Manolev, maar dat betekent niet dat de Eindhovenaren ook twee jaar langer door willen gaan met de Bulgaar. PSV wilde slechts voorkomen dat Manolev transfervrij zou vertrekken en staat, volgens diverse media althans, open voor een transfer voor de rechtsback. Marcel Brands, verantwoordelijk voor het technische beleid bij PSV, is al druk bezig met het zoeken van een opvolger.

/

Dinsdagochtend werd Santiago Arias Naranjo van Sporting Portugal met PSV in verband gebracht en volgens het Eindhovens Dagblad is ook Ronnie Stam in beeld. PSV zou in de zomer en in januari al geprobeerd hebben om de verdediger over te nemen van Wigan Athletic, maar een overgang ketste af, omdat PSV Stam wilde huren en geen hoge transfersom aan zijn huidige club kon betalen.

Dat PSV Stam na dit seizoen opnieuw gaat benaderen, is volgens het Eindhovens Dagblad waarschijnlijk. De 27-jarige vleugelverdediger heeft bij Wigan een contract dat tot 2013 doorloopt en de Nederlander heeft geen basisplaats in het elftal van Roberto Martinez. Stam, die met FC Twente al eens kampioen van Nederland werd en vervolgens naar Engeland ging, zou open staan voor PSV.

Bezig met laden …