voetbalzone

Stam wil AZ-spits naar Reading halen: 'Er is inderdaad geïnformeerd'

Daniel Cabot Kerkdijk27 jun 2016, 07:30
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2016, 07:30
Advertentie
/

Vincent Janssen is mogelijk niet de enige aanvaller die AZ wellicht gaat inruilen voor een avontuur in het buitenland. Ook collega-aanvaller Robert Mühren kan zijn loopbaan elders vervolgen. Onder meer het Reading van technisch directeur Brian Tevreden en trainer Jaap Stam ziet de tweede spits van AZ als een serieuze optie.

"Er hebben inderdaad wat clubs geïnformeerd”, vertelt Mühren maandag in gesprek met De Telegraaf. "Maar pas als er iets voorbijkomt waarvan ik denk dat het écht de moeite is, dan ga ik er voor. In dat geval moet AZ er ook nog uitkomen met die betreffende club, want huren is geen optie en ik heb nog een contract tot medio 2017. "

"Tot die tijd blijf ik gewoon vechten voor m’n plek bij AZ, want ik acht mezelf niet kansloos." Mühren, 27 jaar, maakte medio 2014 de overstap van FC Volendam naar AZ, dat destijds drie ton overmaakte. De aanvaller was vorig seizoen het slachtoffer van de opmars van Janssen. Mühren kwam niet verder dan 336 speelminuten en één schamele treffer in achttien competitieduels.

Bezig met laden …