voetbalzone

'Standard brengt deze week bod uit op Roda JC'er Vormer'

Erik van Dam22 aug 2011, 20:58
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2011, 20:58
Advertentie

Ruud Vormer staat naar verluidt in de belangstelling van Standard Luik. Volgens Voetbal International bereidt de Belgische club een bod op de 23-jarige middenvelder voor; deze week moet dat bod nog officieel worden neergelegd bij Roda JC Kerkrade. De Limburgers hebben Vormer nog tot eind dit seizoen onder contract staan, maar de Hoorner wil niet verlengen.

/

Standard raakte deze zomer Axel Witsel en Steven Defour al kwijt en is dus op zoek naar vers bloed. In reactie op het transfergerucht zegt Vormer tegen het weekblad: “Concreet weet ik nog van niets, maar ik wacht wel af. Standard Luik is een topclub in België, maar meer weet ik er op dit moment niet van.” Gerard Wielaert, technisch directeur in het Parkstad Limburg Stadion, stelt dat zijn club nog geen concreet bod op Vormer heeft ontvangen van De Rouches.

Uitsluiten dat Vormer vertrekt uit Kerkrade, wil Wielaert echter ook niet.”Ruud heeft hier nog een contract voor een jaar, maar heeft ook aangegeven dat hij op dit moment niet wil verlengen. Bij een interessant bod valt er dus zeker altijd te praten.” Vormer werd opgeleid bij AZ en speelde daar negentien duels in twee jaar tijd. Bij Roda JC kwam hij tot 93 optredens in de Eredivisie.

Bezig met laden …