voetbalzone

Standard en AA Gent melden zich in Enschede en laten Leerdam hopen

Erik van Dam20 jun 2013, 11:15
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2013, 11:15
Advertentie

Standard Luik en AA Gent zijn serieus geïnteresseerd in FC Twente-verdediger Roberto Rosales, schrijft TC Tubantia. De 24-jarige Venezolaan heeft nog een doorlopend contract in Enschede, maar voelt er wel wat voor de club te verlaten voor een terugkeer op de Belgische velden. FC Twente wil hem laten gaan wanneer hij niet bijtekent en zowel Standard als AA Gent ziet het in Rosales zitten.

/

Rosales kwam in de zomer van 2010 met Michel Preud’homme mee uit België en speelde sindsdien 84 duels in de Eredivisie. Hij was meestentijds basisspeler en heeft de mogelijkheid zijn contract te verlengen. Doet hij dat niet, dan neigt FC Twente naar een transfer. Rosales’ ex-club AA Gent wil nu toeslaan en datzelfde geldt voor Standard.

Mocht Rosales tot een akkoord komen met één van beide clubs, dan probeert FC Twente hem te vervangen door Kelvin Leerdam. De verdediger annex middenvelder zit bij Feyenoord al maanden op een dood spoor en leek op weg naar Vitesse. Nadat Fred Rutten daar vertrok, zat een overstap er echter niet meer in voor Leerdam.

Bezig met laden …