voetbalzone

Stappende Govou beschuldigt Griekse media van stemmingmakerij

Robert Smid21 nov 2010, 15:48
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2010, 15:48
Advertentie
/

Sidney Govou heeft het verre van gemakkelijk in Griekenland. De ervaren aanvaller koos er afgelopen zomer voor om een transfer naar Panathinaikos te maken, maar vooralsnog heeft hij de supporters daar nog niet voor zich gewonnen. Sterker nog: Govou heeft het moeilijk en komt vaker negatief dan positief in het nieuws. Zo ook weer afgelopen week.

Toen werd Govou opnieuw gespot in het Griekse nachtleven, terwijl hem al meerdere malen werd gesommeerd om niet meer zijn vrije tijd in de discotheek door te brengen. De Fransman vindt alle commotie overdreven. “Ik had al een slecht imago in Frankrijk, maar hier wordt alles nog eens vertienvoudigd”, zo stelt de aanvaller tegenover diverse Griekse media.

“Er zijn hier vijftien sportkranten die allemaal moeten worden gevuld. De kleinste geruchten worden hier gebombardeerd tot groot nieuws. Het klopt inderdaad dat ik wel eens op een zaterdag de clubregels heb geschonden door naar een nachtclub toe te gaan.” Hoe het met de toekomst van Govou zit, is nog onbekend. Doordat hij vaker in de fout is gegaan wordt er gesproken over het ontbinden van zijn contract.

Bezig met laden …