voetbalzone

'Statistieken wijzen uit dat ik bij de beste verdedigers van competitie zit'

Bart Kruyt09 apr 2012, 09:20
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2012, 09:20
Advertentie

David Luiz zit met het commentaar van Gary Neville in zijn maag. Laatstgenoemde speelde jarenlang als verdediger voor Manchester United en is momenteel analist bij Sky Sports, waar hij eerder dit seizoen zei dat Luiz speelt alsof hij wordt bestuurd door een tienjarige op de PlayStation. Daar is de mandekker van Chelsea niet van gediend: "Het getuigt van weinig respect."

/

De 24-jarige Luiz speelt nu ruim een jaar in Engeland en kwam tot dusver tot dertig competitieduels voor Chelsea. "Ik weet dat Gary Neville een grote verdediger was, maar hij mist soms respect", zei de Braziliaan. "Maar hij mag zijn mening hebben. Gary Neville praat slecht over mij, anderen weer goed. Ik moet het gewoon laten zien op het veld en ik denk dat ik nu een antwoord geef."

"Als Gary Neville zoiets zegt, dan getuigt dat van weinig respect", vervolgde Luiz. "De statistieken wijzen echter uit dat ik bij de beste verdedigers van deze competitie zit. In iedere wedstrijd die ik speel doe ik mijn uiterste best. Ik werk hard, zet tackles in en geef mijn hart voor de ploeg." Het contract van Luiz, een elfvoudig international, loopt nog tot de zomer van 2016 door.

Bezig met laden …