voetbalzone

'Steaua Boekarest weer in de markt voor Ogararu'

Matthijs van Laar15 nov 2009, 11:13
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2009, 11:13
Advertentie
/

De coach van Steaua Boekarest, Mihai Stoichita, ziet wel heil in een terugkeer van George Ogararu. De rechtsback van Ajax, die in het verleden al meerdere malen het shirt van de Roemeense topclub om zijn schouders droeg, komt in Amsterdam niet aan spelen toe en zou dan ook wederom open staan voor een nieuwe uitdaging. Dat meldt het Roemeense Click.

Vorig seizoen werd de 29-jarige Ogararu ook al in de winterstop uitgeleend aan zijn voormalig werkgever, waarvoor hij tussen 1998 en 2006 meer dan honderd wedstrijden speelde. Vervolgens maakte hij de overstap naar Ajax, maar behoudens een goede beginperiode wist de verdediger in Amsterdam nooit echt te imponeren.

Trainer Martin Jol haalde hem desondanks terug, maar ook onder de Hagenaar heeft de elfvoudig Roemeens international weinig indruk achter kunnen laten. Obstakel bij een mogelijke terugkeer is Steaua-voorzitter Gigi Becali. Hij onderhoudt een slechte relatie met Ogararu, die afgelopen zomer na zijn vertrek diverse verwijten maakte jegens de preses. Ook Becali zelf liet zich daarbij niet onbetuigd.

Bezig met laden …