voetbalzone

'Steeds als Galliani naar Brazilië reist, komen deze geruchten opzetten'

Bart Kruyt27 dec 2013, 13:38
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2013, 13:38
Advertentie

Het is een terugkerend fenomeen: de transfermarkt wordt bijna geopend en Robinho wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Santos. De aanvaller van AC Milan was vorig jaar nog dicht bij een rentree, maar uiteindelijk kon er toch geen akkoord bereikt worden. Volgens Braziliaanse media doet Santos in januari een nieuwe poging. Marisa Ramos slaakt een diepe zucht.

/

Ramos is een van de zaakwaarnemers van Robinho en laat weten dat er niets speelt rondom de dribbelaar. "Er zijn geen onderhandelingen gaande en Santos heeft ook geen contact met ons opgenomen", benadrukt Ramos. "Elke keer als Adriano Galliani (vicevoorzitter van Milan, red.) naar Brazilië reist, komen deze geruchten weer opzetten. Maar er speelt helemaal niets."

Galliani pakte eerder deze week het vliegtuig naar Zuid-Amerika: officieel voor een vakantie, maar volgens Italiaanse media ook om met Clarence Seedorf te praten. De middenvelder van Botafogo is een belangrijke kandidaat om Massimiliano Allegri op te volgen als hoofdtrainer van Milan, dat dit seizoen teleurstellend presteert in de Serie A. I Rossoneri staan slechts elfde.

Bezig met laden …