voetbalzone

Steinsson: 'Ik heb getracht het spel van Bale niet te veel te analyseren'

Peter Nusselder08 nov 2010, 10:24
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2010, 10:24
Advertentie

Bolton Wanderers wist afgelopen zaterdag met 4-2 te winnen van Tottenham Hotspur, en dat was niet in de laatste plaats te danken aan rechtsback Gretar Steinsson. De voormalig AZ-speler stond de tegenover de grote man in vorm van The Spurs, Gareth Bale, en hield het loopwonder in bedwang.

/

Met name zijn twee Champions League-optredens tegen Internazionale maakten van de linkermiddenvelder uit Wales één van de meest besproken voetballers van het moment, merkte ook Steinsson. “Ik heb nog nooit zo veel sms'jes gehad voor een wedstrijd, en iedereen vertelde me dat ik moest rusten”, aldus de IJslander in de Engelse media. “Ik heb vaker gespeeld tegen Gareth en hij is een fantastische voetballer, die een grote toekomst voor zich heeft.”

“Maar ik heb geprobeerd om het niet te veel te analyseren, want als je dat doet gaat het alleen maar in je hoofd zitten”, weet de ex-AZ'er. “Ik heb op de avond voor de wedstrijd gewoon rustig aan gedaan en heerlijk kip korma gegeten. Dat heeft geholpen, het beste is om goed uit te rusten, goed te eten en goed te slapen. Als je dan wakker wordt ben je er klaar voor”, geeft Steinsson advies.

Bezig met laden …