voetbalzone

Stekelenburg om tafel met Fulham: ‘De situatie is niet rooskleurig’

Gijs Freriks05 mei 2014, 14:50
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2014, 14:50
Advertentie

Fulham degradeerde zaterdag na een 4-1 nederlaag tegen Stoke City uit de Premier League, maar de verwachting is dat Maarten Stekelenburg niet meegaat naar de Championship. De 31-jarige doelman gaat binnenkort om de tafel met the Cottagers om de toekomst te bespreken. Dat zegt zaakwaarnemer Rob Jansen tegen Voetbal International.

voetbalzone

“Op dit moment is het nog allemaal vrij vers, maar we zullen zeker met Fulham in gesprek gaan. De situatie van de club is niet rooskleurig”, zegt Jansen. “Daarnaast is Maartens relatie met manager Felix Magath niet optimaal. We gaan praten en hopen een oplossing te vinden. Of er vooraf speciale afspraken zijn gemaakt bij degradatie? Als dat zo zou zijn, ga ik dat niet vertellen.”

Stekelenburg kwam in de zomer over van AS Roma en tekende een vierjarig contract. De Oranje-international raakte in maart zijn basisplaats kwijt en werd door de Daily Mail verkozen in het slechtste elftal van de Premier League van dit seizoen. Een andere Nederlander, John Heitinga, heeft een aflopend contract bij Fulham en lijkt sowieso te vertrekken.

Bezig met laden …