voetbalzone

Stekelenburg zet op laatste dag alles op alles voor stap naar Engeland

Erik van Dam31 jan 2013, 06:07
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2013, 06:07
Advertentie

Maarten Stekelenburg hoopt donderdagmiddag of –avond nog de overstap te kunnen maken van AS Roma naar Fulham. In Rome is de dertigjarige doelman veroordeeld tot de reservebank en al weken geleden lieten zaakwaarnemer Rob Jansen en hij weten daar geen genoegen mee te nemen. Donderdag wordt daarom geprobeerd een transfer naar Engeland af te ronden, maar de tijd dringt.

/

Fulham-eigenaar Mohamed Al-Fayed ziet Stekelenburg graag naar Londen komen en zorgde er met een financiële transactie al voor dat zijn club in één keer schuldenvrij werd. Martin Jol en zijn technische staf hebben dus ruimte om nog iets te doen op de laatste dag van de Engelse transfermarkt. Urby Emanuelson komt erbij en Stanislav Manolev ook; Stekelenburg wordt waarschijnlijk de laatste versterking.

Jansen erkent in De Telegraaf aan het werk te zijn voor Stekelenburg. “We werken heel hard aan de deal”, geeft de zaakwaarnemer aan. Mogelijk wordt er eerst een huurovereenkomst met optie tot koop afgesproken tussen Fulham en AS Roma. Stekelenburg zou met een overstap naar Londen in de voetsporen treden van Edwin van der Sar, die Juventus in het verleden verliet voor the Cottagers.

Bezig met laden …