voetbalzone

'Stempel is overtrokken, bij Ajax wordt alles uitvergroot'

Thijs Post24 jun 2015, 14:10
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2015, 14:10
Advertentie

Richairo Zivkovic meldde zich woensdag in Tilburg voor zijn eerste trainingsminuten bij Willem II. De van Ajax gehuurde aanvaller wil zijn nieuwe werkgever aan doelpunten helpen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken, zo laat hij weten aan Voetbal International.

voetbalzone

De achttienjarige Zivkovic weet dat hij zijn naam niet mee heeft. Vorig seizoen kwam hij twee keer te laat en ook bij Jong Oranje maakte hij zich onmogelijk. “Met die naam ga ik dit seizoen afrekenen bij Willem II. Al moet ik er wel bij zeggen dat het stempel dat ik met me meedraag wel wat overtrokken is. Bij Ajax wordt alles uitvergroot. Ik ben twee keer te laat gekomen.”

Zivkovic weet dat het niet mag gebeuren, maar hij wijst erop dat het ook niet zo is dat hij altijd te laat komt. Bij Willem II wil hij laten zien dat hij wel discipline heeft. “Ik wil na dit seizoen als volwassen speler terugkeren naar Amsterdam.” Zivkovic wil gaan scoren voor Willem II. Hij noemt geen aantallen, maar de dubbele cijfers wil hij sowieso halen. “Dat er tenminste het getal één in dat aantal moet zitten, lijkt me duidelijk.”

Bezig met laden …