voetbalzone

Stengs krijgt direct basisplaats toebedeeld; Bullaude ontbreekt in selectie

Jonathan van Haaster27 jul 2023, 18:23
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 04:20
Advertentie

Arne Slot heeft de opstelling voor het oefenduel met Villarreal bekendgemaakt. De trainer van Feyenoord geeft Calvin Stengs direct een basisplaats, net als onder meer jeugdspeler Leo Sauer. Ezequiel Bullaude ontbreekt in de wedstrijdselectie. Het duel met de Spanjaarden begint om 19.00 uur en is te zien op ESPN.

Justin Bijlow start onder de lat bij de Rotterdammers. De aanvoerder ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld heeft Slot een plekje ingeruimd voor Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Quinten Timber. Laatstgenoemde start op de 10-positie.

In de aanval kiest Slot voor Stengs, Igor Paixão en Sauer. Stengs start als valse rechtsbuiten, terwijl Sauer als linksbuiten acteert. Paixão is bij afwezigheid van Santiago Giménez de spits van dienst. Bullaude ontbreekt in de wedstrijdselectie. Volgens 1908.nl heeft dat alles te maken met de concrete belangstelling van Vasco da Gama. Het is de eerste keer dit seizoen dat Feyenoord in zijn eigen Kuip een oefenwedstrijd speelt.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Wieffer; Stengs, Paixão, Sauer.

Bezig met laden …