voetbalzone

Ster wil verlengen bij Arsenal: ‘We gaan verder met de gesprekken’

Gijs Freriks04 sep 2016, 08:05
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2016, 08:05
Advertentie

Mesut Özil staat ervoor open om zijn contract bij Arsenal te verlengen. De aanvallende middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met een nieuwe arbeidsovereenkomst en binnenkort worden de gesprekken hervat.

/

“Ik heb een contract tot 2018. We hebben onderhandelingen gevoerd, maar ze werden stilgelegd vanwege het EK. Ik wilde mij in die periode enkel en alleen op het nationale team richten. Nu gaan we kijken om de onderhandelingen te vervolgen”, aldus Özil in gesprek met Express. De linkspoot durft overigens niet uit te sluiten dat hij in de toekomst nog eens in de Major League Soccer gaat voetballen.

“Je kunt in het voetbal nooit ‘nooit’ zeggen. Je weet niet wat er gaat gebeuren. Het kan een optie zijn om eventueel naar de Major League Soccer te gaan, maar ik heb het overal wel naar mijn zin. Mijn fans weten dat ik graag op vakantie ga naar Los Angeles, omdat de stad mij inspireert”, besluit Özil, die momenteel zo’n 175.000 euro per week verdient. Als hij bijtekent, gaat hij naar verluidt meer dan 250.000 verdienen.

Bezig met laden …