voetbalzone

Ster zet Liverpool in de wachtkamer: ‘Hij wil zich op voetbal concentreren’

Gijs Freriks20 mrt 2015, 19:45
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2015, 19:45
Advertentie

Raheem Sterling heeft zijn contract bij Liverpool nog altijd niet verlengd, maar Brendan Rodgers blijft herhalen dat hij zich geen enkele zorgen maakt over de contractuele situatie van de aanvaller. De manager uit Noord-Ierland meent dat de onderhandelingen vanzelf wel een keer worden afgerond.

voetbalzone

“De entourage van Raheem heeft laten weten dat de speler zich op het voetbal wil concentreren en dat er in de zomer wordt gekeken wat er gedaan kan worden. Ik ben ervan overtuigd dat het goed komt en dat het goed is dat Raheem zich nu op het spelletje kan concentreren. Het is nu ook voor alle partijen duidelijk wanneer de gesprekken weer worden opgestart”, zegt Rodgers tegen de BBC.

De twintigjarige Sterling heeft een contract dat tot de zomer van 2017 doorloopt, maar hij zou een aanbieding met een weeksalaris van 140.000 euro inmiddels hebben afgeslagen. In januari schreven de tabloids overigens nog dat de Engels international voorstellen van 95.000 en 128.000 euro per week naast zich neer had gelegd, omdat hij ten minste 133.000 op weekbasis zou willen verdienen op Anfield.

Bezig met laden …