voetbalzone

Sterling moet vrezen: ‘Hij staat stil sinds zijn komst naar Manchester City’

Thijs Post02 aug 2016, 14:31
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2016, 14:31
Advertentie

Manchester City-manager Josep Guardiola heeft opties te over als het gaat om het middenveld en de aanval. Sergio Agüero, David Silva en Kevin De Bruyne lijken zeker van een basisplaats en voor de andere plekken is er een gigantische concurrentiestrijd. De komst van Leroy Sané is volgens analyticus Dietmar Hamann vooral slecht nieuws voor Raheem Sterling.

/

“Als je kijkt naar de opstelling lijkt Agüero alleen in de spits te gaan spelen, met ondersteuning van De Bruyne en Silva. Wat betreft Sterling, hij staat stil sinds zijn komst naar Manchester City. De belofte die hij toonde bij Liverpool heeft hij niet meer laten zien in Manchester”, zegt Hamann tegen Sky Sports over Sterling, die voor minimaal 61 miljoen euro werd overgenomen van Liverpool.

Met ook nog spelers als Samir Nasri, Jesús Navas en Yaya Touré is het maar de vraag of Sané direct zeker is van een basisplaats. “Hij zal echter beter worden onder Guardiola. Dat zei hij zelf al, dat hij vooral naar Manchester City is gekomen voor de manager. De club heeft doelpunten nodig, zeker nu Touré minder scoort, en daar kan Sané voor zorgen.”

Bezig met laden …