voetbalzone

Steun voor United-miskoop: 'Kwestie van tijd voordat hij weer op zal vallen'

Bart Kruyt06 nov 2012, 12:55
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2012, 12:55
Advertentie

Manchester United speelt woensdagavond in de Champions League uit tegen Sporting Braga, maar Bebé blijft achter in Engeland. De aanvaller zit opnieuw niet bij de wedstrijdselectie van Sir Alex Ferguson en lijkt geen toekomst te hebben bij de recordkampioen. Volgens João Pereira, die bij Jong Portugal samenspeelt met Bebé, kan de dribbelaar echter nog altijd slagen bij United.

/

Op aanraden van Carlos Queiroz telde United twee jaar geleden negen miljoen euro neer voor Bebé, die nog geen wedstrijd op het hoogste niveau van Portugal had gespeeld. De inmiddels 22-jarige aanvaller kwam nog niet verder dan twee invalbeurten in de Premier League en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Besiktas. Mede door blessureleed werd ook dat avontuur geen succes.

Veel fans hebben de hoop al opgegeven, maar Pereira gelooft nog in Bebé. "Ik denk dat hij op zijn plek is in Engeland, want hij past bij het voetbal dat daar gespeeld wordt", zegt Pereira tegen Portugoal. "Hij is groot, sterk, scoort gemakkelijk en kan ook assists leveren. Bebé is een geweldige speler en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij weer op zal vallen. Hij heeft gewoon tijd nodig en ik denk dat men snel weer over hem zal gaan praten."

Bezig met laden …