voetbalzone

Steven Gerrard kan uit het niets een perfecte crosspass geven

Koen Freriks20 sep 2012, 13:40
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2012, 13:40
Advertentie

Supersterren als Xavi Hernández, Steven Gerrard en Nani staan bekend om hun fluwelen baltechniek en fijne passing. Zij spelen hun wedstrijden sinds kort op de Predator Lethal Zones, de nieuwe voetbalschoen van adidas die met de hulp van vele topvoetballers is ontwikkeld. Claim jouw plek op het meest lethal voetbal-event van het jaar en test zelf de adidas Predator Lethal Zones. Vandaag gaat de vierde Challenge van start.

/

Uitleg en de eerste drie Challenges
Lees hier meer info over de Predator Lethal Zones en Challenge 1. Challenge 2 en Challenge 3 kun je ook bekijken. (Ze zijn inmiddels gesloten, maar uiteraard kun je nog gewoon mee doen met de vólgende Challenges!)

De vierde Challenge
De vierde Challenge staat inmiddels online en betreft een vraag over de vierde 'lethal zone', Drive. Een lange afstandsraket die met dodelijke precisie wordt afgevuurd, kan een aanvaller in één keer alleen voor keeper zetten. Steven Gerrard staat bekend om zijn perfect crosspass, waarmee hij uit het niets gevaar kan creëren. Hoeveel assists gaf hij in de Premier League tot nu toe in zijn carrière?

Beantwoord deze vraag op de Facebook-pagina van adidas Football en maak kans op deelname aan het meest lethal voetbal-event van het jaar met de Nederlandse pro’s!

Bezig met laden …