voetbalzone

Stevens constateert bitter dat Salzburg drie stappen achteruit zet

Erik van Dam17 okt 2010, 09:31
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2010, 09:31
Advertentie
/

Red Bull Salzburg heeft nog moeite zich te profileren in de Oostenrijkse Bundesliga. De kampioen van de laatste twee seizoenen ging zaterdag onderuit tegen SV Kapfenberg en zag de achterstand alleen maar verder oplopen. Trainer Huub Stevens baalde dan ook stevig na afloop. “ Dit was een heel teleurstellend optreden van ons”, zei hij over de zeperd tegen de nummer acht.

“In de eerste helft kregen we nog een paar kansjes, maar na de pauze helemaal niet meer. Ook als we nog twee uur door hadden gevoetbald, hadden we vandaag waarschijnlijk niet gescoord” , klaagt de ex-trainer van Roda JC en PSV op de website van zijn Oostenrijkse club. Na acht wedstrijden heeft Salzburg twaalf punten verzameld; de achterstand op koploper Wacker Innsbruck is al fors.

De stijgende lijn die Stevens waarnam na de 1-0 overwinning op SV Ried, eind vorige maand, is nu weer uit beeld verdwenen. “ Tegen Ried zetten we twee stappen vooruit in onze ontwikkeling, maar nu hebben we drie stappen achteruit gezet”, constateert de coach bitter. Over enkele dagen wacht een thuisduel in de Europa League, met Juventus. Daarna is koploper Wacker Innsbruck buitenshuis de tegenstander.

Bezig met laden …