voetbalzone

Stevens: 'Dit kan alleen gebeuren als je denkt dat doel is bereikt'

Daniel Cabot Kerkdijk05 mei 2010, 09:05
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2010, 09:05
Advertentie

Huub Stevens had zich dinsdagavond met Red Bull Salzburg bij een zege op SV Kapfenberg officieus kampioen van Oostenrijk mogen noemen. De formatie van de Nederlandse trainer verloor echter met 2-0. Koploper Red Bull blijft daardoor met nog twee competitieduels te gaan op 73 punten staan. Rapid Wien heeft een duel minder gespeeld en kan het gat verkleinen tot drie punten.

/

"Ik heb vorige week gezegd dat we de titel nog niet binnen hebben", vertelde Stevens na afloop aan de lokale media. "Dit resultaat kan alleen gebeuren als je denkt dat het doel al wel is bereikt. Dat is echter pas zo als niemand ons meer kan passeren op de ranglijst." De nederlaag was pijnlijk. Laagvlieger Kapfenberg stond door een rode kaart een uur lang met tien man binnen de lijnen

Als Rapid Wien woensdag de derby tegen Austria Wien wint, komt het met nog twee duels te gaan op drie punten achterstand van die rote Bullen. "We hebben nog wel alles in eigen hand", benadrukte Stevens. Marc Janko miste bij een 1-0 stand een strafschop. "Als je zoveel kansen krijgt, maar niet scoort, kan je ook geen wedstrijden winnen", concludeerde de Nederlander tot slot.

Bezig met laden …