voetbalzone

Stevens en Janko hebben na onenigheid ‘een goed gesprek gevoerd’

Peter Nusselder10 jun 2010, 15:18
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2010, 15:18
Advertentie

Trainer Huub Stevens en spits Marc Janko van Red Bull Salzburg hebben hun ruzie bijgelegd. Volgens Duitse media heeft de Nederlandse trainer aangegeven dat de aanvaller en hij ‘een goed gesprek gevoerd’ hebben en is de kous daarmee af voor Stevens. De coach uitte aan het eind van de Oostenrijkse competitie kritiek op Janko, die daarop in de pers reageerde.

/

De speler werd vervolgens al door technisch directeur Dietmar Beiersdorfer op het matje geroepen en kreeg te horen dat hij zijn opmerkingen in de toekomst binnenskamers moest houden. Nu is ook de kou tussen trainer en speler uit de lucht. “De deur staat bij mij altijd open”, laat Stevens weten. “Vandaag heb ik de deur voor Marc weer geopend.”

De 26-jarige aanvaller is zelf ook tot inkeer gekomen. “Ik heb hem gezegd dat het niet professioneel was wat hij gedaan heeft”, vertelde Stevens. “Hij heeft dat zelf ook ingezien en daarmee is de zaak voor mij afgehandeld. We gaan weer verder.” Janko staat nog tot medio 2013 onder contract bij Salzburg, dat afgelopen seizoen kampioen van Oostenrijk werd.

Bezig met laden …