voetbalzone

Stevens haalt voormalig Roda-middenvelder terug naar Salzburg

Bart Kruyt22 dec 2010, 16:28
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2010, 16:28
Advertentie

Laszlo Bodnar keert na anderhalf jaar terug bij Red Bull Salzburg. De werkgever van Huub Stevens maakt op de officiële website melding van de komst van de Hongaarse rechtsback annex middenvelder, die in het verleden nog anderhalf jaar bij Roda JC op de loonlijst stond. Bodnar komt over van Debreceni, waar hij geen akkoord wist te bereiken met de clubleiding over een verlenging van het contract.

De 31-jarige Bodnar is een publiekslieveling van Salzburg: Laci, zoals hij in zijn eerdere periode in Oostenrijk werd genoemd, werd twee keer landskampioen met de rijkste club van Oostenrijk en speelde 64 competitiewedstrijden voor de club. Daarin wist Bodnar, in de winterstop van het seizoen 2005/06 door Salzburg overgenomen van Roda JC, twee keer te scoren.

Vorig jaar zomer trok Bodnar de deur achter zich dicht en tekende hij een eenjarig contract bij Debreceni, maar deze verbintenis werd in de zomer niet verlengd. De 46-voudig international speelde op 5 juni zodoende zijn laatste wedstrijd, in de vriendschappelijke interland van Hongarije tegen Nederland, en hoopt nu bij Salzburg het ‘goede gevoel’ terug te vinden.

Bezig met laden …