voetbalzone

Stevens laat gokkende Ilic alweer meetrainen

21 sep 2009, 14:49
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2009, 14:49
Advertentie
Sasa Ilic is weer welkom op het trainingsveld van Red Bull Salzburg. De Servische middenvelder werd dit weekend nog tijdelijk op non-actief gezet, omdat hij in een wedkantoor op de Salzburger Hauptbahnhof tegen zijn team en vóór Europa League-tegenstander Lazio zou hebben gewed. Een dag na deze beslissing trainde Ilic echter alweer mee.

Coach Huub Stevens wil van een mug geen olifant maken. “Voor mij is de zaak af”, zei de coach. Over mogelijke sancties wilde de oefenmeester niet praten. Later deze dag gaat hij nog met Ilic en de clubleiding om tafel om de feiten boven tafel te krijgen.

Ilic, die samen met zijn land- en ploeggenoot Djordje Rakic zou hebben gewed, zou het doelpunt van Lazio-speler Pasquale Foggia hebben gevierd. Bij de twee goals van de ploeg van Stevens was duidelijk te zien dat de oud-speler van onder meer Partizan Belgrado en Galatasaray zich op de reservebank niet in het feestgedruis stortte.

Ilic ontkent stellig dat hij op de desbetreffende wedstrijd heeft gegokt, maar technisch directeur Heinz Hochhäuser is een andere mening toebedeeld. "We willen niet dat onze spelers op wedstrijden gokken. Het maakt niet uit of het nu wel of niet om onze wedstrijden gaat." Maandag was de middenvelder echter alweer welkom op de training.
Bezig met laden …