voetbalzone

Stevens mist Cziommer enkele weken na voetbreuk

Erik van Dam22 jul 2010, 15:24
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2010, 15:24
Advertentie

Simon Cziommer zal de komende periode de wedstrijden van Red Bull Salzburg aan zich voorbij moeten laten gaan. De Duitse middenvelder liep woensdag in het Champions League-duel met Torsavhn een gebroken voet op. Salzburg blameerde zich woensdagavond door de wedstrijd met de ploeg uit Farøer met 1-0 te verliezen.

/

De nederlaag was echter onvoldoende om de 5-0 voorsprong die de ploeg Huub Stevens thuis al had genomen, weg te poetsen. Cziommer bleef woensdagavond na de eerste helft achter de in de kleedkamer en onderging een dag later een scan aan zijn voet in het ziekenhuis. Naar nu blijkt heeft hij een breuk opgelopen. Hij mist de komende weken duels van Die Rote Bullen; het seizoen is vijf dagen geleden van start gegaan in Oostenrijk.

Ook David Mendes da Silva viel woensdag geblesseerd uit. De middenvelder, die deze zomer overkwam van AZ en de Nederlandse garde in Salzburg versterkte, moest de wedstrijd na een halfuur al verlaten. Onderzoek moet nog aan het licht brengen hoe ernstig zijn enkelblessure is.

Bezig met laden …