voetbalzone

Stevens neemt olympiërs mee naar Amsterdam

22 aug 2008, 16:18
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2008, 16:18
Advertentie
Waar bij Feyenoord de ene na de andere speler afvalt voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, daar heeft men bij PSV minder kopzorgen. Coach Huub Stevens kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken en verklapte vrijdagmiddag dat hij een beroep zal doen op de spelers die de afgelopen weken ontbraken wegens de Olympische Spelen. “Die hebben hun vakantie en een voorbereiding wel gehad”, meent Stevens.

Otman Bakkal, Dirk Marcellis en Erik Pieters misten vanwege het toernooi in China een groot deel van de voorbereiding, maar Stevens hecht daar weinig waarde aan. Met de personele problemen bij tegenstander Feyenoord kan hij evenmin iets. “Ik neem aan dat ze gewoon met elf man op het veld verschijnen”, zei de coach. “Ik kan niet in de keuken kijken van Feyenoord. Ik kan er wel gaan kijken, maar dan zie ik niks.”

Voor de wedstrijd van zaterdag heeft Stevens nog enkele vraagtekens, onder wie Rens van Eijden en Tommie van der Leegte. De trainer neemt daarom sowieso negentien man mee naar de ArenA. Jan Kromkamp zal zeker niet meereizen, al gaat de verdediger volgens Stevens wel langzaam vooruit “Hij traint nog niet in duels, maar het gaat wel goed met hem”, zei de coach over de van een knieblessure herstellende Kromkamp.
Bezig met laden …